2011-02-14

Klubb | GRISSINI | Handarbeid






Grissini

300-350 g hvetemel
1/2 pose tørrgjær
2 ts sukker
1 ts salt
2 dl godt lunkent vann
3 ss olivenolje

 Bland dei tørre ingrediensene.
Ha i vatn og olje og elt deiga.
Dekk deiga med plast og sett den til heving i ca 40 min.
Del i like store emner.( ca 18 stk )
Trill deiga til lange tynne pølse,
lengden og tykkelsen bestemme du sjølv.
Pensl grissiniene med vatn og dryss grovt salt 
eller ønsket krydder  over.
Steikast midt i steikeovnen på 200 grader 
i ca 15 min til dei er gyldne.

Kjempe gode!! Må prøvast!!

 
Når frk Dell Xps slutta å virke her en anna dag, IGJEN,
vart det ikkje anna råd enn å sette sej ned å prøve å 
STRIKKE litt. Her ser dokke resultata.
Kjempe fort gjort, og ikkje minst lurt å bruke restegarn til:)

No skal det dusjast. 
Kroppen treng kvile ette en GOD time med Zumba!!
Natta til alle sammen der ute!!!

Ingen kommentarer:

Bilder