Grissini
300-350 g hvetemel
1/2 pose tørrgjær
2 ts sukker
1 ts salt
2 dl godt lunkent vann
3 ss olivenolje
1/2 pose tørrgjær
2 ts sukker
1 ts salt
2 dl godt lunkent vann
3 ss olivenolje
Bland dei tørre ingrediensene.
Ha i vatn og olje og elt deiga.
Dekk deiga med plast og sett den til heving i ca 40 min.
Del i like store emner.( ca 18 stk )
Trill deiga til lange tynne pølse,
Trill deiga til lange tynne pølse,
lengden og tykkelsen bestemme du sjølv.
Pensl grissiniene med vatn og dryss grovt salt
Pensl grissiniene med vatn og dryss grovt salt
eller ønsket krydder over.
Steikast midt i steikeovnen på 200 grader
Steikast midt i steikeovnen på 200 grader
i ca 15 min til dei er gyldne.
Kjempe gode!! Må prøvast!!
Når frk Dell Xps slutta å virke her en anna dag, IGJEN,
vart det ikkje anna råd enn å sette sej ned å prøve å
STRIKKE litt. Her ser dokke resultata.
Kjempe fort gjort, og ikkje minst lurt å bruke restegarn til:)
No skal det dusjast.
Kroppen treng kvile ette en GOD time med Zumba!!
Natta til alle sammen der ute!!!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar