2010-06-14

| baking | avslapping | iskaffe |


_______________________________________

Verdens Beste Bolla
(ca 40 bolla)

200 g smør
7 dl melk
50 g gjær (søt fersk gjær)
2 dl sukker
2 ts kardemomme
1 ts bakepulver
ca 1 kg hvetemel

Smelt smøret, og bland i melka.(37grader)
Bland gjæra i melka/smøret, 
og bland deretter det tørre i, litt og litt.
Deiga skal ver glatt og fin, ikkje for fast.

Forhev: 40-50 min
Etterhev: 30 min

Steikast på 225 grader i 12-15 min.
______________________________________

I dag he vi baka verdens beste bolle-oppskrift,
og fått deilige KANELSNURRA,
som vi skal ha me oss på avslutning i BHG.

Ellers so he sola so vidt komt fram litt.
Håpe den helde sej her til festen e over.
Husmora he også fått laga sej
en kjempe god...

....ISKAFFE....: 
                                    
  - litt kald kaffi
- et par kule me sjokolade is og vaniljeis
Piskes godt sammen og vips!!
Klar til å nytast!!

Ha en fortsatt fin mandag:)

Ingen kommentarer:

Bilder