Verdens Beste Bolla
(ca 40 bolla)
200 g smør
7 dl melk
50 g gjær (søt fersk gjær)
2 dl sukker
2 ts kardemomme
1 ts bakepulver
ca 1 kg hvetemel
7 dl melk
50 g gjær (søt fersk gjær)
2 dl sukker
2 ts kardemomme
1 ts bakepulver
ca 1 kg hvetemel
Smelt smøret, og bland i melka.(37grader)
Bland gjæra i melka/smøret,
og bland deretter det tørre i, litt og litt.
Deiga skal ver glatt og fin, ikkje for fast.
Forhev: 40-50 min
Etterhev: 30 min
Steikast på 225 grader i 12-15 min.
______________________________________
I dag he vi baka verdens beste bolle-oppskrift,
og fått deilige KANELSNURRA,
som vi skal ha me oss på avslutning i BHG.
Ellers so he sola so vidt komt fram litt.
Håpe den helde sej her til festen e over.
Husmora he også fått laga sej
en kjempe god...
....ISKAFFE....:
Klar til å nytast!!
Ha en fortsatt fin mandag:)
I dag he vi baka verdens beste bolle-oppskrift,
og fått deilige KANELSNURRA,
som vi skal ha me oss på avslutning i BHG.
Ellers so he sola so vidt komt fram litt.
Håpe den helde sej her til festen e over.
Husmora he også fått laga sej
en kjempe god...
....ISKAFFE....:
- litt kald kaffi
- et par kule me sjokolade is og vaniljeis
Piskes godt sammen og vips!!Klar til å nytast!!
Ha en fortsatt fin mandag:)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar